Referenciák

 

Cégünk több évtizedes motorcsónak-javítási, felújítási és forgalmazási múltra tekinthet vissza, amelyet számos külföldi céggel való jó kapcsolatunk is fémjelez  (Volvo-Penta, Mercury, stb.).
2006 óta hivatalos Mercury-Mercruiser , Kawasaki , Honda ,szakszerviz vagyunk.


A cég tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Csákó Ferenc egyben a Király Power Team, 1031. Budapest, Római part 19/a. alatt működő egyesület motorcsónak-versenyzője. F-500-as VILÁG bajnoki sorozatversenyben, és F-500  Európa bajnokságon , futamokon vesz részt. Sportpályafutása alatt többször volt VB és Eb-futamokon első helyezett.

 

Eddigi eredményei:  2013 évben a Hall Of Fame       kitüntettje.


 

  • Európa-bajnok. többszörös 2,3,4,5,6  helyezett
  • többszörös VB 2. 3. 4. 5. 6. helyezett
  • Világkupa-győztes és többszörös Világkupa-helyezett
  • valamint többszörös osztrák, német, lengyel bajnok

A versenyhajó katamarán típusú speciális hajó, amely kimondottan csak versenyzés céljára készül. Maximális sebessége kb.170-200 km között van.

A versenyévad és az alkatrészköltségek fedezéséhez szívesen fogadjuk támogatásukat. Támogatóinkat a versenyeken és az utazások során, a versenyhajókon, az utánfutón és a mikrobuszokon tudnánk megfelelő szinten reklámozni, valamint lehetőségünk van a verseny színhelyén, a depóban körülbelül 5X5-ös területen reklámhordozókat elhelyezni. A versenyzői és szerelői overallok is kitűnő lehetőséget biztosítanak a reklámozás céljaira.