Áraink

 

I. A hajók tárolási díjai


 

 

 


FIGYELEM!


A tárolást kérjük minden hónap 5-ig fizetni! A fizetés történhet készpénzben és banki átutalással is. Az új telephelyen csak azokat a hajókat tudjuk tárolni, amelyekre új bérleti szerződést kötöttünk. Fizetési elmaradás esetén a hajó további tárolását nem tudjuk vállalni. Amennyiben a hajótulajdonos nem rendezi tartozását, a hajóért a továbbiakban semmilyen anyagi és erkölcsi felelősséget nem tudunk vállalni, kénytelenek leszünk az utcára kitenni és a tulajdonosnak saját magának kell az elszállításáról gondoskodni.

 

 

A javításra, munkára leadott hajók után tárolási díjat számítunk fel, amennyiben az elkészülte és készrejelentése után nem szállítják el.

A telepen tárolt hajókat a telepünkről kivinni akármilyen indokkal (utánfutó vizsgája, másik telephelyre történő szállítása, hajó vízre bocsátása,stb.) csak abban az esetben lehetséges, ha a hajóra vonatkozó összes tartozás cégünk felé rendezve van.

Az általunk szervizelésre átvett hajót a munkálatok befejezése után készrejelentjük, vízen való próbával átadjuk az ügyfélnek.Az ügyfél a számla teljes összegének kifizetése után használhatja, illetve viheti el telephelyünkről a hajót.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy a teljes hónapra vonatkozó tárolási díjat akkor is ki kell fizetni, ha közben pár napra vagy hétre elviszik a hajót. Illetve arra, hogy 2009. Október 1-től cégünk telephelyén (1031.BP. RÓMAI PART 19/A.) valamint a sólyapályánkon CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KIRÁLY MOTORCSÓNAK SZERVIZ ALKALMAZÁSÁBAN ÁLLÓ DOLGOZÓI VÉGEZHETNEK MUNKÁT A HAJÓKON ÉS UTÁNFUTÓKON, IDEGENEK NEM!


II. Sólyázás

- Itt tárolt hajók esetében: .
- Nem itt tárolt hajók esetében: .-